logo

EMB Bloedtest

< Overzicht

Moe of futloos?

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het staat met de waarden van vitamines en mineralen in het lichaam? Loop je al lange tijd met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je erg moe/futloos of heb je regelmatig last van je darmen?

Meten = weten!

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Met de EMB bloedtest worden deze waarden ook gemeten, maar gaan we nog dieper in de materie.

Met deze test komt een eventuele vitaminen en mineralen tekort aan het licht. Ook of er zich parasieten of bacteriën in de darmen bevinden, andere toxische belastingen of dat bv de stresswaarden te hoog zijn.

Welke verstoringen van het lichaam worden er gemeten met deze test?

Ook worden er reguliere waarden gemeten zoals hemoglobine en witte bloedcellen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het afnemen van een EMB bloedtest gaat heel eenvoudig. Met een vingerprikje waarvan ik een paar druppels bloed nodig heb, wordt het bloed opgestuurd naar het laboratorium. Na ca 2 weken is de uitslag binnen. Naar aanleiding van de uitslagen wordt een op maat gemaakt voedings- en suppletie advies gemaakt, geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Een EMB bloedstest is een waardevolle aanvulling op jouw (huidige) behandeltraject.

Maak nu een afspraak