logo

Wie ben ik?

Ik ben Judith van der Neut-Disseldorp.

Al jaren ben ik geinteresseerd wat voeding met ons kan doen. Natuurlijk ben ik in eerste instantie, jaren geleden, begonnen om wat gewicht te verliezen. Maar ik merkte veel meer positieve ‘bijwerkingen’ van mijn dieet. Dit had mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en ben mij hier erg in gaan verdiepen.

Hoe meer ik ontdekte, hoe enthousiaster ik werd.

Het begon ook allemaal zo duidelijk te worden, hoe het komt dat er zoveel mensen ziek zijn. Mijn opvatting is dat wij onderdeel zijn van de natuur. Ook al staan we er soms ver van af, dat ontneemt niet het feit dat we natuur zijn. Ons lichaam is natuur en ons lichaam presteert het beste als we natuurlijke voedingsstoffen tot ons nemen, die het lichaam herkent en waarmee hij weet wat hij ermee moet doen. Ons lichaam is intelligent en probeert ons altijd zo gezond mogelijk te houden.

Momenteel is het voor mij geen dieet meer, maar een levenswijze.

Mijn huidige leefstijl is het 'ketogeen dieet', gecombineerd met intermitterend vasten. Ik ben mijn opleiding begonnen als orthomoleculair voedingsadviseur. Dit deed mijn verlangen naar kennis nog meer oplaaien en besloot gelijk de opleiding tot orthomoleculaire voedings- en suppletieadviseur te gaan volgen. Ik ben nooit uitgeleerd en probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie en bevindingen

Wat kan ik voor u doen?

Wilt u liever een natuurlijke behandeling voor uw klachten, eventueel icm uw huidige behandeling, dan kunt u altijd langskomen voor een kostenloos kennismakings gesprek van ca 15-30 min. Dan kunt u mij leren kennen en kijken of er een samenwerking mogelijk is. Ik zal dan iets vertellen over de werkwijze en of ik iets voor u kan betekenen. En u kunt uw vragen stellen. In deze kenningsmaking is het niet mogelijk om diep op de klachten in te gaan. Dit gebeurt wel in een eventueel intake consult.

Indien u besluit te gaan samenwerken met mij, krijgt u voordat het intake consult plaatsvindt een anamnese formulier en vraag ik u om een voedingsdagboekje bij te houden. Tijdens het intake consult van gemiddeld 60 min zal ik het anamnese formulier uitvragen en samen uw dagboekje bestuderen. Na ca 3 werkdagen heb ik een persoonlijk behandelplan klaar. Dan kunt u langskomen en spreken we dit even door en kijken we of er nog vragen zijn. Meestal zijn er hierna nog 3-5 consulten nodig van ca 30 min, afhankelijk van de klachten en uw wensen.

Maak nu gratis een kennismakingsgesprek